Ανακάλυψε τα Κύθηρα

Ζήσε αξέχαστες διακοπές

Το όμορφο νησί του Ιονίου πελάγους θεωρείτε πλέον ο ιδανικός προορισμός για να ζήσετε αληθινά υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές.
Αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες και παρέες που θέλουν να συνδυάσουν την περιπέτεια στη φύση, το καλό φαγητό, και βουτιές σε μαγευτικές παραλίες.

chora

Απόλαυσε διαμονή με θέα

Γνώρισε τη μοναδική φιλοξενία του νησιού

Δείτε φωτογραφίες και πληροφορίες από τα καλύτερα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια ή κάμπινγκ για την άνετη διαμονή σας στα Κύθηρα.
Επίσης μην παραλείψετε να ενημερωθείτε για προσφορές διαμονής που πιθανώς να αποτελούν συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις για της διακοπές σας.

Δείτε διαμονή

Zografies studios

Ποιοτική διαμονή και φιλοξενία στο μαγευτικό Ζωγραφιές Studios.

Drakakis car rentals

Ξένοιαστες διαδρομές στο νησί, με αυτοκίνητα από την Drakakis Cars Rental.

Zografies studios

Ένα από τα καλύτερα μέλια στην Ελλάδα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κυθήρων.

Εξερεύνησε τη φύση

Μύλοι στο παραδοσιακό χωριό Μυλοπόταμος

Zografies studios

Παραλίες

Οι βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες του νησιού απευθύνονται σε όλα τα γούστα, άλλες μεγάλες και άλλες μικρές, φημίζονται για καθαρά νερά τους.

Zografies studios

Αξιοθέατα

Γνωρίστε τα πολιτιστικά μνημεία, παραδοσιακά χωριά, επιβλητικά ενετικά κάστρα, βυζαντινές εκκλησίες, και φυσικές τοποθεσίες ιδιαίτερου κάλους.

Zografies studios

Τουριστικός & Οδικός Χάρτης Κυθήρων

Λήψη Χάρτη υψηλής ανάλυσης

Υψηλή ανάλυση & Ευκρίνεια

Κατεβάστε για την συσκευή σας τον χάρτη υψηλής ανάλυσης, και απολαύστε ανάγνωση υψηλής ευκρίνειας σε ποιότητα 100%, μεγεθύνοντας ακόμα και της πιο μικρές λεπτομέρειες.

Συμβατός με όλες της συσκευές

Ο ψηφιακός χάρτης είναι ιδανικός για όλες της συσκευές, όπως iPhone, Android phones, Tablets, Laptops, Mac, PC. Αποθηκεύστε τον στην συσκευή σας και θα τον έχετε μαζί σας όταν τον χρειάζεστε.

Μονοπάτια πεζοπορίας

Περιλαμβάνει όλα τα σηματοδοτούμενα μονοπάτια πεζοπορίας, για εξερεύνηση και ευχάριστες βόλτες σε όλο το νησί.

Εικονίδια με τα Αξιοθέατα

Ο μοναδικός χάρτης με πιστά εικονίδια για κάθε αξιόλογο αξιοθέατο στα Κύθηρα, καθιστώντας τον έτσι ακόμα ποιό ευανάγνωστο.

Δείτε περισσότερα