Ανακάλυψε τα Κύθηρα

Διαμονή στα Κύθηρα

καραβας κυθηρα

Στον τουριστικό οδηγό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες από τους καλύτερους τουριστικούς οδηγούς για την άνετη διαμονή στα Κύθηρα.
Έχουμε φροντίσει να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα σπίτια, καθώς και σχετικά με το κάμπινγκ Κυθήρων. Επίσης θα ενημερωθείτε για οικονομικές προσφορές διαμονής, που σε πολλές περιπτώσεις περιλαμβάνουν συμφέρουσες τιμές.

Συμβουλές για άνετη διαμονή

Φροντίστε να αποκομίσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για το κατάλυμα που σας ενδιαφέρει, πριν αποφασίσετε να κάνετε κράτηση.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε προσεκτικά τα κείμενα και της πληροφορίες που παρέχουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για περαιτέρω διευκρινίσεις.
Κάντε την κράτηση σας όσο το δυνατόν ποιο έγκαιρα, σε καμία περίπτωση μη περιμένετε την τελευταία στιγμή και πολύ περισσότερο μην ταξιδέψετε χωρίς να έχετε εξασφαλίσει κατάλυμα, ιδιαίτερα στο μέσο της τουριστικής περιόδου.
Στην περίπτωση που κατά την άφιξή σας διαπιστώσετε ότι δεν σας παρέχετε αυτό που σας υποσχέθηκε ή αυτό που συμφωνήσατε με την επιχείρηση διαμονής, να απευθυνθείτε άμεσα στην Τουριστική αστυνομία του νησιού.
Τελικά καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι φωτογραφίες δεν αναπαριστούν την πραγματικότητα με τον τρόπο που το μάτι διαβάζει στην φυσική παρουσία. Στις φωτογραφίες αποκτούμε μια συγκεκριμένη εντύπωση που σε πολλές περιπτώσεις δεν συμπίπτει με την τελική εντύπωση από την φυσική παρουσία μας στο χώρο.